Creare magazin online

Un magazin online îți poate crește considerabil vânzările, notorietatea brandului și îți poate mări expunerea în mediul digital. Indiferent dacă ai nevoie de un magazin online simplu sau unul mai complex, suntem aici să găsim soluțiile care se potrivesc afacerii tale. Poți apela la noi cu încredere pentru servicii de creare magazin onlinecreare site prezentareSEO și promovare online.

creare-magazin-online

Ușurința de acces la internet disponibilă în prezent a făcut din vânzările online un segment în creștere semnificativ al comerțului în fiecare an. Ori de câte ori dorim să aflăm despre un produs sau serviciu, în cele mai multe cazuri prima căutare va fi online.

Alegem din ce în ce mai mult să facem cumpărături din magazinele online. Lupta pentru a obține cât mai mulți clienți se desfășoară în acest domeniu. În timpul pandemiei, comerțul electronic a devenit elementul vital al multor afaceri tradiționale care au fost nevoite să implementeze sau să extindă rapid vânzările online.

Dacă un magazin fizic poate oferi produse doar trecătorilor din zona sa, un magazin online poate satisface cumpărătorii de pretutindeni. AllmaDesign ​​îți poate pune la dispoziție un magazin online care integrează acele caracteristici și opțiuni de care ai nevoie pentru a efectua o anumită activitate într-un mod optimizat.

Magazinele Online pe care le creăm vor beneficia de:

Dacă vrei să ai un e-shop cât mai vizibil și un brand sau o identitate ușor de observat, îți recomandăm să apelezi la serviciile de realizare magazin online ale unei agenții dedicate cu o echipă de creație, design și programare cu experiență.

Toate magazinele online au caracteristici și particularități care le fac utile nevoilor, preferințelor și intereselor actualilor comercianți și clienți.

Experiența noastră de peste 11 ani în dezvoltarea, implementarea și menținerea platformelor de comerț electronic în diverse domenii ne oferă un avantaj competitiv major, combinat cu tehnologia și profesionalismul, garantându-vă rezultate excelente în dezvoltarea viitorului dumneavoastră magazin virtual.

Brandul tău are doar câteva secunde pentru a impresiona. Site-ul dvs. oferă ceea ce au nevoie pentru a convinge utilizatorii să cumpere? Noi, cei de la AllmaDesign, nu construim doar site-uri web care arată bine.

Creăm site-ul web inteligent perfect pentru afacerea dvs., conceput pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare, performanță și funcționalitate. În spatele fiecărui pixel este o strategie!

De ce să apelați la serviciile noastre de creare site?

Scopul principal al creării unui site web este de a prezenta o afacere, o fundație, o asociație, o organizație sau o marcă etc. într-un mediu online.

Știm să dezvoltăm pe baza unor tendințe și cerințe specifice, să adăugăm servicii de optimizare și promovare online adecvate și să obținem rezultate măsurabile.

Apelând la serviciile noastre de creare website veți beneficia de servicii de consultanță și dezvoltare site de cea mai înaltă calitate la standardele actuale.

Datorită celor 11 ani de experiență constantă în dezvoltare web în multe domenii ne oferă un avantaj competitiv major și, împreună cu tehnologia și profesionalismul, vă garantează rezultate excelente la dezvoltarea site-ului dumneavoastră.

Cele mai noi proiecte

Întrebări frecvente:

Magazinul online poate avea o gamă variată de funcționalități, însă este important să le alegi pe cele relevante pentru afacerea ta. Un magazin online poate avea confirmare automată a unei comenzi, emiterea automată a unei facturi în baza unei comezi și scăderea produselor comandate din stoc, încasarea comenzilor cu cardul online și multe altele. Noi îți vom recomanda pe cele care sunt mai potrivite afacerii tale. 

De la un singur produs până la milioane de produse. Este important ca atunci când dorești să achiziționezi servicii de creare magazin online să ai un număr estimativ de produse pe care consideri că o să le comercializezi. Nu toate magazinele pot funcționa cu un număr foarte mare de produse. Te vom ajuta să alegi un magazin online cât mai protrivit pentru afacerea ta, care să poate fi adaptat și pentru o anumită extindere a afacerii în viitor.

Noi recomadăm ca în cadrul website-urilor de tip magazin online să existe și o sectiune de blog în care să postezi periodic informații utile pentru vizitatorii site-ului tău. Blogul te poate ajuta și în optimizarea SEO a site-ului, creșterea vizibilității în mediul online și mărirea încrederii în brandul tău.

În funcție de tipul de magazin online ales de la noi, îți vom adăuga între 10 și 50 de produse odată cu crearea magazinului. În plus te vom învăța cum să-ți adaugi tu și alte produse sau ne poți solicita o ofertă pentru adăugarea de către noi a unui anumit număr de produse. În anumite cazuri se pot crea soluții automatizate pentru preluarea produselor (descriere, preț, poze etc.) direct de la furnizorii de unde le vei achiziționa. 

În principiu, dacă alegi un serviciu de creare magazin online de la noi, va trebui să achiți 50% în avans iar diferența la finalizarea magazinului, înainte de încărcarea acestuia pe domeniu tău web.

Asigurarea unei funcționări corespunzătoare a magazinului tău online depinde de întreținerea periodică a acestuia. Dacă o să dorești, ne poți solicita o ofertă pentru un abonament lunar de mentenanță sau ne poți solicita o ofertă punctuală doar atunci când consideri că ai nevoie de anumite servicii de la noi.

Noi te vom învăta anumite funcționalități ale magazinului online, unde să vezi și să modifici statusul comenzilor, cum să le gestionezi cât mai simplu, cum să actualizezi stocul, prețul, descrierea și pozele produselor, precum și cum să adaugi produse noi sau să le stergi pe cele care nu mai sunt de actualitate.

În cazul în care nu o să optezi pentru un abonament lunar de mentenanță site, ne poți solicita o ofertă pentru orice modificări sau îmbunătățiri vei avea nevoie pentru magazinul online creat de noi.

În urma unei analize amănunțite a afacerii tale și a publicului țintă căruia te adresezi, pot fi luate decizii optime de stabilire a unei strategii de marketing benefice pentru magazinul tău online. Este recomandat să lucrezi cu o firmă specializată în servicii de marketing online care va ajuta la optimizarea costurilor de promovare, creșterea numărului de comenzi și menținerea interesului clienților existenți față de produsele pe care le comercializezi. Oricând ne poți solicita o ofertă personalizată pentru servicii de promovare online.

Alegerea unui serviciu de găzduire potrivit pentru magazinul tău online trebuie să fie o prioritate pentru tine, iar noi îți vom recomanda un furnizor de servicii de găzduire de calitate, în care avem încredere. Achiziționarea găzduirii pentru magazinul online de la furnizorul pe care îl recomandăm este opțională, poți alege servicii de găzduire de la orice furnizor dorești.