Agenție Web Design | Graphic Design AllmaDesign, servicii complete de web design, creare site web, optimizare seo și promovare online..

office@allmadesign.ro
support@allmadesign.ro
0721.988.240

 • 1. Cât costă un site web?
  Aceasta este o întrebare dificilă pentru un web designer , deoarece fiecare site este unic și necesită un număr variabil de modele de design UX/UI, funcționalitate site-ului web, strategie digitală și o combinație a mai multor sau a tuturor serviciilor noastre.Împărțim proiectele de web design pentru întreprinderi mici în patru niveluri în funcție de costul mediu, inclusiv dezvoltarea web personalizată.
 • 2. Cât timp îi ia?
  Pentru majoritatea site-urilor web, termenul este de 2-4 săptămâni. Dacă site-ul dvs. este complex sau dacă vă ia mult timp să ne furnizați tot conținutul esențial, ar putea dura mai mult.
 • 3. Câte revizuiri primesc?
  Toate versiunile site-ului nostru includ revizuiri nelimitate. Continuăm să vă construim site-ul web până când sunteți mulțumit de aspectul și funcționalitatea site-ului dvs.
 • 4. Oferiți optimizare pentru motoarele de căutare?
  Da, oferim servicii de optimizare pentru motoarele de căutare pentru multe companii. Compania noastră de web design din Ploiești are oportunități de a lucra cu cei mai buni furnizori de servicii SEO din România. Prin aceste experiențe, ne-am perfecționat expertiza în optimizarea motoarelor de căutare și cunoștințele vaste despre motoarele de căutare și algoritmii lor în continuă evoluție pentru a maximiza prezența pe web a clienților noștri.
 • 1. Site-ul meu se va încărca rapid?
  Da, folosim diverse instrumente, cum ar fi Cloudflare CDN și Cloudways hosting pentru a asigura viteze maxime. Folosim tehnologia de stocare în cache a site-ului web pentru a crea un instantaneu al site-ului dvs., ceea ce mărește viteza de încărcare. Imaginile și baza de date vor fi, de asemenea, optimizate.
 • 2. Este WordPress cea mai bună platformă pentru site-ul meu?
  Pentru majoritatea site-urilor web, WordPress este cea mai bună platformă datorită flexibilității, funcționalității nelimitate și popularității în rândul dezvoltatorilor (ceea ce înseamnă că este bine susținut). Cu toate acestea, platforma pe care o alegeți nu este la fel de importantă ca agenția pe care o angajați. O platformă de gestionare a conținutului (CMS) precum WordPress este doar un instrument pentru job. Lucrăm și cu alte platforme, dar preferăm să lucrăm cu WordPress.
 • 3. Care este cea mai bună găzduire de site-uri web? Conteaza?
  Da, găzduirea site-ului web poate face sau distruge experiența utilizatorilor dvs. pe site. Recomandăm întotdeauna găzduirea Cloudways.com datorită vitezei fulgerătoare, asistenței excelente, securității ridicate și timpului de funcționare. Stați departe de furnizorii ieftini de găzduire „partajată”, deoarece aceștia pot afecta securitatea site-ului dvs., SEO și viteza.
EnglishRomanian