Audit SEO

Un audit este primul pas în procesul de optimizare SEO. Atunci când efectuăm un audit SEO, efectuăm o analiză complexă a unui site, căutând probleme mici și mari care pot afecta poziția unui site în căutările Google. Acest pas este important înainte de a începe procesul de optimizare SEO, deoarece, dacă vrei să ajungi în vârf, trebuie să rezolvi problemele cu site-ul tău așa cum este cerut de Google.

seo-audit

Ai un magazin online sau un site de prezentare dar nu știi cât de bine este optimizat SEO pentru motoarele de căutare? Vrei să știi exact unde este poziționat site-ul tău în ceea ce privește SEO? Solicitați astăzi un audit SEO gratuit de la AllmaDesign ​​​​și vă vom pune site-ul la locul potrivit în Google!

Îți vom putea oferii următoarele informații despre site-ul tău:

Un audit SEO este departe de a fi doar o analiză tehnică, ci un proces complex prin care nu ai voie să treci dacă vrei cele mai bune rezultate. Un audit SEO complet îți va arăta dacă site-ul tău funcționează corect, cum este redat conținutul paginii tale și dacă strategia ta de construire a link-urilor este construită corect.

Auditurile SEO efectuate de echipa noastră constau nu numai în print-screenuri preluate automate ale software-ului, ci și în liste de verificare a site-urilor web. Fiecare strategie pe care o proiectăm este personalizată pe baza unei analize detaliate a punctelor tari și punctelor slabe ale site-ului. Nu facem un review gratuit, ba chiar alocăm 2 săptămâni pentru asta. Un audit este primul pas în procesul de optimizare SEO.

Ai un site care nu îți aduce profit? Nu înțelegeți de ce aveți o rată de respingere atât de mare și o rată de conversie atât de mică? Apari pe pagina 6 a Google, pe principalele cuvinte cheie, desi ai facut deja SEO pe site?