Web Design & Servicii Web Design

AllmaDesign ​​vă oferă servicii profesionale de web design la prețuri avantajoase, creare de site-uri web de prezentare pentru companii mici și mijlocii, creare de magazine online și cataloage de produse, precum și alte servicii conexe: întreținere și administrare site-uri web, infectare cu virusuri și malware de securitate, optimizare SEO și promovare onlinegrafică design și identitate vizuală companie, găzduire web și înregistrare de nume de domeniu.

web-design

Site-urile web pe care le creăm sunt construite pe platforme CMS precum Joomla, WordPress, Magento, Prestashop, OpenCart, folosind cadre flexibile și puternice. Site-urile web sunt concepute pentru a fi compatibile cu dispozitivele mobile (web design responsive).

Design UI și UX

Un site web proiectat profesional vă va ajuta să vă subliniați brandul și să creșteți succesul în afaceri! Agenția de web design AllmaDesign este o firmă de web design care acoperă toate aspectele serviciilor de web design, inclusiv design graficprogramareSEO, Google AdWords etc. Nu dezvoltăm doar „aspectul”, ne ocupăm de la realizarea proiectului până la optimizarea SEO si promovarea acestuia. 

Căutați un serviciu profesional de web design?

agenție de web design cu experiență și creație care dezvoltă soluții online proiectate inovator. Site-urile noastre web sunt funcționale, concepute cu o abordare perfectă, cu conținut interesant care va face vizitatorii să revină în continuare pentru mai multe informații și va maximiza productivitatea afacerii pentru clienții noștri. Site-urile noastre web oferă un design impecabil, conținut de calitate și cele mai recente tehnologii web pentru afișare lină în toate browserele web.

Comandă servicii de web design

AllmaDesign reunește o echipă de designeri dedicați și creativi gata să își transfere abilitățile și experiența într-un site web personalizat pentru tine. Obțineți o perspectivă asupra capacității noastre de a transforma ideile creative într-un site web perfect proiectat.

Întrebări frecvente:

Un site poate avea multiple funcționalități însă este important să le alegi pe cele care chiar contează pentru afacerea ta. Un site poate avea un formular de contact, un modul de chat live, un modul pentru programări online, diverse galerii foto s.a.m.d. Te vom ajuta să le alegi pe cele care se potrivesc afacerii tale.

De regulă da, deoarece blogul te va ajuta să prezinți vizitatorilor site-ului cât mai multe informații utile pentru ei și în plus te poate ajuta și în procesele de optimizare SEO.

Textele pentru site le poți scrie tu deoarece îți cunoști cel mai bine afacerea, însă în cazul în care nu dorești acest lucru te vom putea pune în legatură cu mai mulți creatori de conținut care te vor ajuta cu texte cât mai potrivite afacerii tale.

De regulă serviciile de creare site prezentare se pot achita 50% în avans și diferența la finalizarea site-ului, înainte de încărcarea acestuia pe domeniul clientului.

Pentru a funcționa corespunzător website-urile trebuie întreținute periodic. În cazul în care ești interesat ne poți solicita o ofertă pentru un abonament lunar sau ne poți solicita o ofertă punctuală doar atunci când consideri că ai nevoie de anumite servicii de mentenanță site.

Dacă dorești, noi te vom învața gratuit anumite funcționalități ale site-ului și cum vei putea să-ți modifici singur textele, să mai adaugi o pagină, o poză etc.

Cu siguranță ne poți contacta pentru orice modificări / îmbunătățiri vei avea nevoie pentru site-ul tău, trebuie doar să ne soliciți o cerere de ofertă cu ce anume ai nevoie.

Metodele de promovare sunt multiple, însă este recomandat să alegi să lucrezi cu o firmă specializată în servicii de promovare online, care va analiza afacerea ta și publicul țintă și te va putea ajuta să-ți eficentizezi costurile de promovare și să crești vânzările afacerii tale. Dacă dorești poți apela la noi pentru o ofertă personalizată.

Noi îți vom recomanda un furnizor de servicii de găzduire în care avem încredere și care oferă servicii de calitate, însă nu este obligatoriu pentru tine să apelezi la serviciile acestuia.