Ellipse 8
Card
Bulb Left
Rocket Right 1
Card2
Group 23
Mask Group 6
Experiență Digitală

Agenție Web Design și Marketing Online

Suntem o agenție digitală pasionată, dedicată și angajată în a oferi rezultate excelente. Ne mândrim cu abilitățile noastre remarcabile de comunicare și depășim așteptările clienților noștri.

Mai mult decât o simplă agenție de publicitate, valorificăm instrumentele tradiționale și digitale

Agenție Web Design

Sute de proiecte realizate

Hand 03 L
Hand 01 L 1
0 +

Ani experiență

Suntem de 11 ani în mediul online 

0 %

Feedback pozitiv

Bazat pe clienții noștri mulțumiți de calitatea serviciilor noastre.

0 +

Proiecte realizate

Toate proiectele au concurat cu o calitate absolut înaltă.

Întrebări frecvente

Soluții digitale pentru afacerea ta.

Dacă sunteți gata să începeți un proiect sau aveți întrebări despre procesul nostru, trimiteți-ne un mesaj sau sunați-ne. Vom fi mai mult decât bucuroși să vă ajutăm.

Un site poate avea multiple funcționalități însă este important să le alegi pe cele care chiar contează pentru afacerea ta. Un site poate avea un formular de contact, un modul de chat live, un modul pentru programări online, diverse galerii foto s.a.m.d. Te vom ajuta să le alegi pe cele care se potrivesc afacerii tale.

Magazinul online poate avea o gamă variată de funcționalități, însă este important să le alegi pe cele relevante pentru afacerea ta. Un magazin online poate avea confirmare automată a unei comenzi, emiterea automată a unei facturi în baza unei comezi și scăderea produselor comandate din stoc, încasarea comenzilor cu cardul online și multe altele. Noi îți vom recomanda pe cele care sunt mai potrivite afacerii tale. 

Optimizarea pentru motoarele de căutare este cunoscută ca acronimul SEO. Optimizarea este baza tuturor practicilor SEO. Odată ce site-ul web este online, el trebuie optimizat pentru a-i crește vizibilitatea online. Acesta are sanse să își găsească drumul spre prima pagină cu rezultatele căutărilor în motoarele de căutare, iar clienții tăi te vor găsi mult mai repede.

De regulă serviciile de creare site prezentare / magazin online se pot achita 50% în avans și diferența la finalizarea site-ului, înainte de încărcarea acestuia pe domeniul clientului. 

Au scris despre noi