Creare site prezentare

Site-urile de prezentare sunt destinate companiilor și persoanelor fizice care doresc să aibă o prezență online, prin care să prezinte serviciile și produsele oferite potențialilor clienți. În forma sa cea mai simplă, site-ul de prezentare va avea o pagină de pornire, una sau mai multe pagini de informații și o pagină de contact.

mass media

Fiecare site are propria sa abordare unică, iar structura, complexitatea și funcționalitatea sa fac obiectul discuțiilor dintre AllmaDesign ​​și beneficiari, care se vor reflecta în prețul final al proiectului. AllmaDesign ​​se concentrează pe furnizarea de servicii complete și de calitate serviciilor noaștre. Prin procesul de creare a unui site web, ne asigurăm că mesajul transmis de marca companiei va fi captat în designul site-ului web și livrat cu ușurință vizitatorului.

Orice afacere de astăzi are nevoie de o prezență online. Pentru a beneficia de cele mai bune servicii de creare de site-uri web, aveți nevoie de o echipă de profesioniști cu experiență care se va ocupa de cele mai mici detalii ale design-ului, programării și implementării site-ului. Succesul unei afaceri poate fi asigurat prin utilizarea serviciilor profesionale de creare de site-uri web ale unei agenții de web design specializată

AllmaDesign ​​oferă o gamă completă de servicii de creare site-uri web pentru a răspunde nevoilor oricărei afaceri de a se adapta la tehnologia actuală și la mijloacele digitale moderne de comunicare pentru vizibilitate, conversie și performanță într-un mediu online. Aceste servicii sunt destinate oricărui tip de afaceri, de la Start-up-uri la IMM-uri sau afaceri în creștere.

Site-urile web pe care le creăm vor beneficia de:

Deoarece trăim într-o lume dinamică, în continuă schimbare, toate proiectele de web design iau în considerare aceste aspecte, publicul țintă pe care doriți să îl vizați, cerințele legate de motoarele de căutare și cele mai bune practici. Toate site-urile de prezentare create de noi vor fi scalabile.

Ce includem în site-ul de creație (în pachetul profesional)?

O simplă prezență online a fost mult timp un avantaj competitiv. Pentru a obține poziții mai bune în motoarele de căutare, este necesar să se creeze un site web cu design bun, optimizat.

Suntem o agenție digitală profesionistă, oferim clienților noștri o gamă completă de servicii profesionale de dezvoltare weboptimizare și marketing online a site-urilor web. Site-urile web dezvoltate de Agenția AllmaDesign vor beneficia de:

De ce să apelați la serviciile noastre de creare site?

Scopul principal al creării unui site web este de a prezenta o afacere, o fundație, o asociație, o organizație sau o marcă etc. într-un mediu online.

Știm să dezvoltăm pe baza unor tendințe și cerințe specifice, să adăugăm servicii de optimizare și promovare online adecvate și să obținem rezultate măsurabile.

Apelând la serviciile noastre de creare website veți beneficia de servicii de consultanță și dezvoltare site de cea mai înaltă calitate la standardele actuale.

Datorită celor 11 ani de experiență constantă în dezvoltare web în multe domenii ne oferă un avantaj competitiv major și, împreună cu tehnologia și profesionalismul, vă garantează rezultate excelente la dezvoltarea site-ului dumneavoastră.

Cele mai noi proiecte

Întrebări frecvente:

Un site poate avea multiple funcționalități însă este important să le alegi pe cele care chiar contează pentru afacerea ta. Un site poate avea un formular de contact, un modul de chat live, un modul pentru programări online, diverse galerii foto s.a.m.d. Te vom ajuta să le alegi pe cele care se potrivesc afacerii tale.

De regulă da, deoarece blogul te va ajuta să prezinți vizitatorilor site-ului cât mai multe informații utile pentru ei și în plus te poate ajuta și în procesele de optimizare SEO.

Textele pentru site le poți scrie tu deoarece îți cunoști cel mai bine afacerea, însă în cazul în care nu dorești acest lucru te vom putea pune în legatură cu mai mulți creatori de conținut care te vor ajuta cu texte cât mai potrivite afacerii tale.

De regulă serviciile de creare site prezentare se pot achita 50% în avans și diferența la finalizarea site-ului, înainte de încărcarea acestuia pe domeniul clientului.

Pentru a funcționa corespunzător website-urile trebuie întreținute periodic. În cazul în care ești interesat ne poți solicita o ofertă pentru un abonament lunar sau ne poți solicita o ofertă punctuală doar atunci când consideri că ai nevoie de anumite servicii de mentenanță site.

Dacă dorești, noi te vom învața gratuit anumite funcționalități ale site-ului și cum vei putea să-ți modifici singur textele, să mai adaugi o pagină, o poză etc.

Cu siguranță ne poți contacta pentru orice modificări / îmbunătățiri vei avea nevoie pentru site-ul tău, trebuie doar să ne soliciți o cerere de ofertă cu ce anume ai nevoie.

Metodele de promovare sunt multiple, însă este recomandat să alegi să lucrezi cu o firmă specializată în servicii de promovare online, care va analiza afacerea ta și publicul țintă și te va putea ajuta să-ți eficentizezi costurile de promovare și să crești vânzările afacerii tale. Dacă dorești poți apela la noi pentru o ofertă personalizată.

Noi îți vom recomanda un furnizor de servicii de găzduire în care avem încredere și care oferă servicii de calitate, însă nu este obligatoriu pentru tine să apelezi la serviciile acestuia.