Mentenanță& Administrare Site

Administrarea site-uluiîntreținerea și mentenanța paginilor web au ca scop verificarea și actualizarea informațiilor și graficii din site, verificarea bunei funcționări a acestuia și a modului în care se prezintă direct vizitatorilor (inclusiv informații complete și actualizate), verificarea platforme tehnice și actualizări (ale sale) componente, securitate și backup-uri regulate. Unele activități pot fi efectuate și de experții dvs. IT și marketing.

Actualizare-si-Mentenanta-site

Activitățile de gestionare și întreținere a site-ului sunt foarte importante și afectează direct performanța acestuia (rezultate de trafic – vizite, pagini, implicarea vizitatorilor etc.), mai ales dacă site-ul este asociat cu o afacere.

Întreținere, administrare și mentenanță website profesională

Pentru a vă oferi mai mult timp (să vă puteți concentra mai mult pe afacerea dvs.) și pentru a beneficia de experiența unei echipe cu abilități digitale extinse, de obicei includem următoarele servicii în pachetele noastre de gestionare și întreținere a paginilor web și a site-ului nostru web:

Actualizări periodice

Site-urile web create pe platforma WordPress necesită întreținere și actualizări regulate; dacă actualizările sunt ignorate, riscați ca site-ul dvs. să fie compromis, afectat de programe malware sau deturnat de hackeri. Pentru platforma WordPress, asigurăm întreținerea componentelor de securitate, a caracteristicilor și a activităților regulate de monitorizare.

Mentenanță site web

În ceea ce privește întreținerea, un site web poate fi asemănat cu un vehicul care necesită inspecții și revizii regulate, sau starea acestuia se poate deteriora. Indiferent cât de recent a fost lansat site-ul dvs., este necesară întreținerea regulată (recomandat lunar).

Transfer site web

Transferul unui site web de pe un server la altul (folosind cPanel sau tabloul de bord Plesk) este predispus la erori și chiar la pierderea de date. Pentru a minimiza riscul, nu folosim instrumente automate și efectuăm transferuri manual.

Pe măsură ce site-ul este mutat, oferim și servicii conexe precum: reconfigurarea site-ului în funcție de specificul noului server și testarea acestuia pentru a ne asigura că funcționează corect în parametri, configurarea serverului (VPS sau dedicat), recrearea adreselor de e-mail, modificarea intrărilor DNS, etc.